Wyświetl pojedynczy post
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.11.2009, 22:02
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Najwyraźniej moi szanowni przedmówcy mają problem z rozumieniem słowa pisanego. Więc przypomnę: napisałem, że to było parę lat temu. Parę lat temu to nie teraz.
Nie rozumiem Cie, bez kitu. Rosłoń grał w Legii i komentował mecze (nigdy Legii) zle. Ok, to jestem w stanie zaakceptować. Był smród. Dalej komentuje w Legii nie ma go oddawna. Pomijam juz, ze robi wrazenie ogarnietego i jego komentarze moim zdaniem są zwyczajne (bo to jest juz kwestia do oceny).

Ale totalnie nie rozumiem oburzenia na... Filipa Surme. Po pierwsze Surma jest z Krakowa. Po drugie jego wujek jest chyba kapelanem Cracovii. Po trzecie Łukasz Surma jest wychowankiem Wisły... Dajemy sie troche zwariować.

A jakby tego było mało głównym ekspertem C+ jest teraz Mielcarski (Lech) i.... Szymkowiak (!!!!!!) - wystepuje w programie przed kolejka i w hitach na murawie. Czy w zwiazku z tym Wisła jest faworyzowana? Węgrzyn najwieksze sukcesy robił w Wiśle.

Nie mówiąc juz o tym, ze dosc wazna funkcje w Ekstraklasie S.A. pełni.... Bogdan Basałaj (!!!!!!!!!!!!!), który pare lat pracował w Wiśle. Na takich podstawach mozna by nakreslic znacznie wiekszy pseudospisek niz na fundamencie... Zarzecznego. Nie pamietam zeby pracował w Legii. Ale akurat moze tu ja sie myle..

W kazdym razie to chyba jakis zart w swietle przytoczonych faktów.

Cytat:
A wtedy właśnie utarło się mówić, że Canal+ sprzyja Legii. Jak jest teraz - nie mam pojęcia bo na oglądanie ligi kopanej nie mam czasu.
A teraz chyba Wiśle, bo Szymkowiak latał po murawie i komentował w czasie meczu Wisła - Legia.
Odpowiedz cytując