Mario Nh napisał(a):

|
Jakoś pierwszą rundę po przyjściu Skorży dało się grać na wysokim poziomie. Odszedł Kosa, Zieniu, Baszczu, wypadł ze składu Sobol i Głowa. W tym momencie Skorża nie daje rady pociągnąć tej drużyny ku lepszej grze. Jestem za wymianą pokoleń ale należy się zastanowić czy potrzebna nam kolejnej technicznej gwiazdki czy może jakiś waleczny krasnolud.
|
A kim ma ja pociagnac? Sam ma wejsc na boisko? zanim cos napiszecie zastanowcie sie czy nastepne zdanie nie przeczy poprzedniemu waszemu.
Obejrzalem ponownie wywiad ze Skorza po derbach. Pojawilo sie z jego strony jedno jakze wazne zdanie. "Nie widzialem w naszych pilkarzach tej checi wziecia odpowiedzialnosci na wlasne barki. Momentami probowal to robic Junior, Momentami probowal to robic Tomek Jirsak, ale niestety widzialem tutaj tylko strach przed wzieciem tej odpowiedzialnosci na swoje plecy". Co oznacza jedno - pilkarze Wisly boja sie brac odpowiedzialnosc za gre poniewaz boja sie o.......u od Brozka i Malego za to ze probuja rozgrywac, i nie podaja dwojce wymienionej wyzej, idealnie na nozke.
As. Problem w tym ze jak widzisz wiekszosc forumowiczow obwinia Skorze o te porazki, wiec jak myslisz kogo obwinia o te porazki zarzad, rada nadzorcza, Cupial? Pilkarzy? Nie wydaje mi sie.
Pilkarze daja tylko argumenty by przewietrzyc lawke ale trenerska niestety.