Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.11.2009, 19:55
kristos napisał(a):Wyświetl post

Jak dla mnie Skorża preferuje podobny styl jak Petrescu.
Oczywiście to jest tylko moje zdanie i nikt nie musi się z nim zgadzać.
Bo tak jest i jest to spowodowane takim a nie innym składem a dokładniej brakiem dobrych technicznie zawodników - Różnica jest taka że po 3 latach kolesie Unirei zapierdalają aż miło popatrzeć a u nas z ostrego pressingu preferowanego na początku nic nie zostało.

Pokrótce to wygląda tak że najpierw zapierdalali , stwarzali okazje i je wykorzystywali w dużej mierze, potem gra jeszcze jakoś wyglądała, gorzej było ze skutecznością a teraz wszystko szlag wzięło.

Gdyby to było kilka meczów, albo kilku zawodników a to pogłębia się z każdym miesiącem a 'zarażona' tym jest w zasadzie cała drużyna.

saklak1906 ma racje że być może w dużej mierze jest to spowodowane zerową konkurencją ale to także w dużej mierze ukręcił sobie sam Skorża.
Ja podzielam wątpliwości Framata że zmiana tylko na stanowisku trenera w ogóle coś da ale coś trzeba zrobić bo to już jest tragedia a wiadome jest że rewolucji w składzie, tak jak to mógł zrobić Dan - nie będzie.

Osobiście po parchach mam focha tak na trenera jak i na drużynę i nie zamierzam się byle gównem(typu wygrana z Odrą czy nawet Ruchem, co wydaje się nierealne) dać 'przekupić'.

Niech dograją to do końca, poleżą sobie w ciepłych krajach i na wiosnę zaczną coś w końcu grać bo inaczej na ten nowy stadion nikt nie przyjdzie ich oglądać - ani 'niedzielni' , ani pikniki ani ci co chodzą i jeżdżą za nimi po całej Polsce, bo w tej rundzie ten zespół upokorzył nas na wszystkich frontach, w tym na tym dla wielu najważniejszym - w niedziele.
94 - Allah Akbar!!