|
Dokladnie Flamengista.
Inna sprawa to to ze to o czym pisal kominek jakos dziwnie mi przypomina sytuacje z wywaleniem Mielcarskiego z klubu.
Odnosnie natomiast tego, ze Skorza nie umie umotywowac zawodnikow. Pamietajcie o tym ze druzyna rzadzi "rada druzyny" i jesli faktycznie mialo byc zapowiedziane wietrzenie szatni w zimie to oni mogli sie zbuntowac. Bo moim skromnym zdaniem to wcale a wcale nie jest przypadek ze dokladnie te 3 mecze(Lech, Legia, Cracovia) zostaly przez Wislakow przegrane. I kazdy z nich po 1:0. Z Levadia przegralismy bo pilkarze ich zwyczajnie w swiecie zlekcewazyli. Karkolomna teoria, ale wierzcie mi tutaj w gre wchodza ogromne pieniadze, a jak pazerni sa nasi zawodnicy na nie wszyscy wiemy. Zwrocmy uwage ze filarem druzyny sa ci ktorzy sa w tym klubie najdluzej. Nie posadzam tutaj nikogo o nic ale naprawde niektore rzeczy sa conajmniej dziwne jak dla mnie. A zwolnienie trenera to najgorsza rzecz jaka moglibysmy teraz zrobic. Bo to wcale nie poprawi jakosci naszego klubu w dlugofalowej polityce.
|