|
Mimo, że meczu nie oglądałem(pod stadionem nie zamontowali telebimu hehe) to sam wynik mówi wszytsko. Nie bede oceniał graczy za taki mecz, bo wszyscy powinni dostac bo ndst.
Za to na podstawie meczy jakie w tym seoznie widziałem, moge powiedzieć, że najgorszyi zawodnikami są jednak Jop(jego interwencje stwarzają niebezpieczeństwo), Łobodziński-zupełny wtóny analfabetyzm, Piotr Brożek za zupelny brak wizji swojej gry na boku obrony i krycie na radar oraz Diaz. Rózne są pwody takiej a nie inej dyspozycji, natomisat najgorsze jest to że reszta zespołu zaczęła równać w dól. Nie jest prawdą, że Kirm u nas nie gra, a w reprezentacji owszem tak. Ostatnimi meczami nawet w reprezentacji nie tylko nie zachwycił, ale wręcz rozczarował. Do tego dodam , że błędy Macieja Skorży pomogły co niektóym pokazywanie antyfutbolu. Wiedząc, jakie babole wpuszcza czasem Pawełek, wpuścił go na mecz z Legią. Czym zawinił Cebanu? Pilkarz ma 21 lat i powinni go jak najdłuzej trzymać na boisku,Bo potencjał ma. Wydaję mi sie , że jednak trzęsienie ziemii musi nastąpić, z tym że Maciek Skorża sam musi zacząć od siebie. Bo to niepojęte, żeby trzymać na placu największych kołkó, podczas gdy na łąwce ma młodych i AMBITNYCH, ktoryz na 100% nie zagrają gorzej od zawodników jakich oglądamy od pewnego czsu w pierwszej jedynastce.
|