Żmijka napisał(a):

Zyskać może i nic, ale mógłby "przypadkiem" popsuć "starania" starszych kolegów ...
Nie, nie oczywiście nie ma co popadać w paranoję, ALE ... ja już nie od jednej osoby usłyszałam o małym "fochu" ze strony kopaczy za to, że nadal nie dostali premii za majstra ... i w świetle ostatnich wydarzeń powoduje to nie małe wątpliwości.
Ale oczywiście mogą to być tylko głupie plotki i niesłuszne oskarzenia.
|
Ja im k..wa dam fochy! Przegrali najważniejsze mecze w sezonie i jeszcze jakieś fermenty będą siać odnośnie premii, a przecież sami sobie tego piwa nawarzyli.Co? Kasa się skończyła na żel, furki i wypady do Bonarek itp.
Taki Łobo zainkasuje 75 000 PLN/miesiąc a gra jak przeciętny B-klasowiec(z szacunkiem dla B-klasy), Mały z podejrzeniem chronicznego uderzenia sodówy do głowy nie może zapanować nad sobą na boisku, a Broziowi chyba marzy się dalej wyjazd do silnych lig. Haha pogrążają się te marne piłkarzynki jeszcze bardziej grając taką padakę jaką zobaczyliśmy w derbach. ZERO ambicji i walki praktycznie u wszystkich. Poza Marcelo, Alvarezem, Kirmem i Jirsakiem.
Do Pepe czy Jopa nie można mieć pretensji - z przeciętniaka nie uczynisz nagle wirtuoza futbolu.
Levadia, dwa razy Amika,potem Legia a teraz Cracovia. Kto następny?