Wyświetl pojedynczy post
Lewy'88
Senior Member

Od: 11.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.11.2009, 21:06
morgenes napisał(a):Wyświetl post
Nie bądź ironiczny. Skorża się wypalił. Drużyna się cofa. Nie ma żadnych przesłanek, że może być lepiej, jest za to wiele, że może być gorzej.
Trzeba mu podziękować za chwilę radości, jakich nam przysporzył, nie wolno zapomnieć o chwilach wstydu, jaki nam zafundował, podać sobie ręce i się pożegnać, bez urazy, jak dżentelmeni. W zimie powinien przyjść dobry, ambitny zagraniczny trener. W Polsce niestety dla Skorży alternatywy nie ma.
I nie pytaj mnie proszę, kogo bym widział na jego miejsce. To nie należy do moich obowiązków i mnie za to nie płacą. Gdyby mnie zatrudnili za ciężkie pieniądze, to jeździł bym po Europie i szukał. Są inni w klubie od tego.

mieliśmy Dana Petrescu-młody, zagraniczny, ambitny i co on takiego z Wisła zrobil pomijając fakt że miał niebotyczną jak na polskie warunki gaże bo tylko tym zasłynoł w Wiśle. Nie mówię że to zły trener bo teraz ze swoim klubem ładnie idzie w lidze mistrzów, tylko zagraniczny trener nic nie osąignie nie znajac specyfiki polskiej piłki a żeby to poznać potrzeba czasu. Tymbardziej że nasza liga to nie angielska, hiszpańska czy niemiecka która jest rozchwytywana i każdy zna jej styl. Polska liga się żaden poważny trener nie interesuje, bo nie ma zresztą czym.. smutne ale prawdziwe