Wyświetl pojedynczy post
Barocco
Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.11.2009, 21:02
"Ja mysle ze bylo to ustawione przez bet-at-home. Mozecie sie teraz smiac z teorii, ale Wam wytlumacze.
Mecz Wisła - Cracoia. Zdecydowanym faworytem jest Wisła. BAH widząc, że 99% kuponów jest na Wisłe, postanowili się dogadać z Wiślakami. Zaproponowano im grę na remis, albo nawet przegraną. W tej sytuacji krocie zarobi BAH, gwiazdeczki tez cos napewno dostały... Stad ten brak zaangazowania.

To samo np. we Francji byla w ten weekend niespodzianka, a w Niemczech to juz w ogole "

Arapaho napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli by tak było to będę w pierwszym szeregu tych którzy zrobią visit-at-home u naszych gwiazdek
Ja jestem przekonany, że te trzy porażki z Lechem, Legią i Cracovią to efekt firmy bukmacherskiej . Nie mówię że kopsnęli coś piłkarzom, ale... polscy sędziowie są takimi specjalistami od delikatnego prowadzenia gry po ich myśli - że jeśli wynik się waha -> to zawsze zrobią swoje. Wystarczy że posmarowali dobrze sędziemu - który np nie podyktuje "wątpliwego" rzutu karnego, przeciwnikowi odgwiżdże wolne przed polem karnym za przewrócenie się - a naszemu powie "było bark w bark" wstawaj itd..
Wk..wia mnie to.
Powód: zamieszczenie cytatu
Ostatnio edytowane przez Barocco : 23.11.2009 o godz. 21:03.