tomasz_19 napisał(a):

|
Przegraliśmy kolejny mecz o stawke, teraz będzie kolejne słodkie pierdzenie, że zrehabilitują się z Odrą... nie no dajcie spokój! Skorża powinien wylecieć w trybie natychmiastowym!
|
Po takim meczu jak wczoraj po prostu MUSI się coś zmienić, cokolwiek. Niemniej myślę, że Skorża pozostanie na stanowisku. Mecz z Odrą będzie dla mnie istotny nie pod kątem rehabilitacji, bo z całym szacunkiem dla Wodzisławian, nie są drużyną, której nawet rozgromienie poprawiłoby mi humor po Derbach... Rehabilitacja z ogórami- dziękuję bardzo!
Liczę raczej na to, że kilku panów nie wybiegnie w Wodzisławiu na murawę, ewentualnie zagra w zespole ME. Jeżeli Skorży na to nie będzie stać, oznacza to, że nie wiadomo na co liczy. Że z dnia na dzień piłkarze przejdą metamorfozę i nagle zaczną słuchać tego co do nich krzyczy w czasie meczu i się przykładać?
No chyba tak naiwny nie jest...
Wolę oglądać w meczu z Odrą kogokolwiek zamiast np. Jopa i Łobodzińskiego, Byleby biegał i walczył. Nieważne czy popełni parę błędów, byleby było zaangażowanie.
Jeżeli znów w Wodzisławiu zobaczę 11 z Wojtkiem, ewentualnie 1 zmianę Diaza na Cantoro, to wtedy będę miał pewność, że dalsza praca Pana Skorży w klubie nie za bardzo ma jakikolwiek sens.