Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.11.2009, 19:07
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Dzięki najmądrzejszy i Ty, który wybijasz się z tej "tłuszczy"! Cieszy, ale zarazem dziwi mnie fakt, że ta postawa jaką prezentują nasi kopacze znajduje zrozumienie w Twoich oczach. Jak Ci plują w twarz, to też mówisz, że deszcz pada?
Najmądrzejszy nie jestem nie byłem i nie będę. Życie nauczyło mnie dawno pokory, i nauczyło mnie też że po "burzy przychodzi dzień...."

Stąd nie sram i nie panikuje, bo to nie koniec świata nawet przegrane derby z parchami...
Mam tu jęki uprawiać jak co poniektórzy jakby ich żona, narzeczona na białaczkę umierała? To są problemy a nie derby z parchami (mimo że bolesne)....

Nie usprawiedliwiam kopaczy ale mnie to nie dziwi. Kiedyś musieliśmy mieć dołek formy bo w 14 nie da się grać całej rundy.

A kopacze to osobny temat... sprzedali nas w 1993 wychowankowie, zlewają najemnicy i co z tego? Mam się pociąć?

Nigdy nie uważałem się za najmądrzejszego, czytam i piszę na forum żeby poznać (podyskutować, czasem posprzeczać) z innymi i w ten sposób "pozyskać" wiedzę jak jest. Stąd jeśli chciałeś mnie ukłuć z tym najmądrzejszym to współczuje... znam wielu mądrzejszych od siebie na forum.

PS
Z niczego się nie wybijam i sam jestem "tłuszczą" kibicowską - zresztą nie miało to być obraźliwe a zabawne (stąd cudzysłów)
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...