pan Dudi napisał(a):

|
Dzięki najmądrzejszy i Ty, który wybijasz się z tej "tłuszczy"! Cieszy, ale zarazem dziwi mnie fakt, że ta postawa jaką prezentują nasi kopacze znajduje zrozumienie w Twoich oczach. Jak Ci plują w twarz, to też mówisz, że deszcz pada?
|
Najmądrzejszy
nie jestem nie byłem i
nie będę. Życie nauczyło mnie dawno pokory, i nauczyło mnie też że po "burzy przychodzi dzień...."
Stąd nie sram i nie panikuje, bo to nie koniec świata nawet przegrane derby z parchami...
Mam tu jęki uprawiać jak co poniektórzy jakby ich żona, narzeczona na białaczkę umierała? To są problemy a nie derby z parchami (mimo że bolesne)....
Nie usprawiedliwiam kopaczy ale mnie to nie dziwi. Kiedyś musieliśmy mieć dołek formy bo w 14 nie da się grać całej rundy.
A kopacze to osobny temat... sprzedali nas w 1993 wychowankowie, zlewają najemnicy i co z tego? Mam się pociąć?
Nigdy nie uważałem się za najmądrzejszego, czytam i piszę na forum żeby poznać (podyskutować, czasem posprzeczać) z innymi i w ten sposób "pozyskać" wiedzę jak jest. Stąd jeśli chciałeś mnie ukłuć z tym najmądrzejszym to współczuje... znam wielu mądrzejszych od siebie na forum.
PS
Z niczego się nie wybijam i sam jestem "tłuszczą" kibicowską - zresztą nie miało to być obraźliwe a zabawne (stąd cudzysłów)