Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.11.2009, 18:51
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Gdzie ja napisałem,że szkolenie młodzieży wyklucza dobrą grę pierwszego zespołu?Przyzwoita gra pierwszego zespołu wg ciebie wyklucza możliwość szkolenia trampkarzy wg zachodnich wzorców?Jeśli tak to ok,ale czemu mi to zarzucasz?

Oczywiście dla ciebie zawodowstwem organizacyjnym jest podpisywanie kontraktów, gigantycznych, z takimi tuzami jak Łobodzińskim Małecki.i wg ciebie nie ma co narzekać,bo lepszych mieć nie będziemy.Fajna teoria. Tylko kto w nią uwierzy?Ty?

Skoro można coś zmienić na lepsze przy takich samych kosztach to czemu tego nie zrobić?Dziecko to zrozumie,średnio rozgarnięte.
Nie umiesz odpowiedzieć na argumenty to typowe zagranie "sofisty", odwrócić uwagę, przypisać interlokutorowi rzeczy których nie mówił i je ośmieszyć.... Marszałek, nie wij się i nie zmieniaj tematu na jakichś Łobodziński! (O których nic nie mówiłem i nie mówię w dyskusji z Tobą)

"Oczywiście dla ciebie zawodowstwem organizacyjnym jest podpisywanie kontraktów, gigantycznych, z takimi tuzami jak Łobodzińskim Małecki.i wg ciebie nie ma co narzekać,bo lepszych mieć nie będziemy.Fajna teoria. Tylko kto w nią uwierzy?Ty?" - czy ja coś takiego mówiłem sofisto?

Niezły dyskutant jesteś... szkoda czasu na takie dyskusje z Tobą... żenada front i tyle..

"Skoro można coś zmienić na lepsze przy takich samych kosztach to czemu tego nie zrobić?Dziecko to zrozumie,średnio rozgarnięte" -Takie rady cioci Kloci sprzedaj dalej...

PS
Pysio trenerem a Marszałek prezesem Wisły i będzie Git Malina
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...