Wyświetl pojedynczy post
FrankDrebinTSW
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.11.2009, 17:08
Niestety mamy trenera, ktory jest miekki i tyle.

Druga sprawa, przestancie panikować, sami widzicie jaki skład był. Macie rpetensje, ze WIsłą przegrywa ale przeciez zobaczie kto gra. Małecki-zapatrzony w ziemie, pustak Cwielong, Mariusz niepowiem co Jop, Mariusz dziurawa reka Pawełek. Przeciez oni nadaja sie do ODry a Wy sie zachowujecie jakby to była hańba przegrac takimi zawodnikami. Poczekajcie do wiosny.Nie miło bedzie zobaczyc skład

Byle nie pawełek-Alvarez-Marcelo-Głowa-Brozek-Diaz-SObol-Garguła-Boguski-Kirm-Brozek

SAmi zobaczie, ze to wyglada naprawde dobrze. Najlepsza para stoperow. Defensywni pomocnicy nie do przejscia jak na Ppolske. Kreatywni Garguła i Boguski oraz szarpiacy jak chce Kirm i Brozek, ktory mam andzieje ebdzie lepiej grac. Druzyna wtedy zbilansowana i z graczami z CHARAKTEREM jak Sobol.

APeluje o nie panikowanie, zachowujecie sie jakby Wisla obecnie miala graczy jak Barca bez SObola,GLowy,Garguly Boguskiego oraz zBrozkiem w slabej formie i z takim bramkarzem WIsla ma graczy slabych i nie w formie a wy maicie pretensje. Jak Kasperczak mial bombowy sklad i przegral z Dinamem to wtedy mozna bylo byc wscieklym

Fajnie jakby był jeszce jakiś trener z prawdziwego zdarzenia i ten skłąd, który wymieniłem, wtedy MP jestw kieszeni a dalej juz mogloby byc roznie.

Ja rozumiem, ze macie moze pretensje o brak ambicji moze ja tez troche mam ale zyjecie jeszce chyba w czasach Franka,ZUrawia czy Kosy i myslicie, ze Cwielong,Malecki,Kiirm czy Brozek to sa Oni, a tak nie jest przejzyjcie na oczy, ze bez obecnie nkontuzjowanych najlepszych graczy Wisla ma w wiekszosci patałachów nadajacych sie do gry w srodku tabeli. WIelka szkoda, ze akurat wypadł Nam szkielet druzyny, tez chcialbym zeby Gargula,Boguski,Głowa i SObol grali ciagle a w zamian za nich kontuzjowani byli Małecki,Jop,Cwielong czy ktos inny ale jest jak jest. Jeżeli WIsla dojedzie do zimy na fotele lidera, to nawet z tym trenerem ale po poowrocie kluczowych graczy spokojnie bedzie mistrzem.
Ostatnio edytowane przez FrankDrebinTSW : 23.11.2009 o godz. 17:12.