|
panie Dudi i tym zes wlasnie potwierdzil to o czym ja i paru innych uzytkownikow tego forum mowimy od dawna. Nie ma zmiennikow, nie ma pilkarzy ktorzy moga wzmocnic konkurencje w skladzie. Moim zdaniem w naszym zespole na kazda pozycje powinno byc dwoch rownorzednych pilkarzy plus jeden mlodzik. To ze Skorza ma tez taka lawke a nie inna do dyspozycji zaweza pole manewru i nie tylko jesli chodzi o pilkarzy ale i o taktyke. Nie zapominajmy tez o kolejnej sprawie byc moze nie kazdy z nas sobie zdaje z tego sprawe. Organizm polskich pilkarzy jest zupelnie inny od tych ktorzy graja na zachodzie. Nasi pilkarze nie sa po prostu przyzwyczajeni do ciezkich treningow. Efekty kondycyjne mamy teraz. Nie zdziwilo was to na tle naszych "stranieri" Polacy wygladaja conajmniej o polowe gorzej? To ze ostatnio przegrywamy to cala seria roznych szczegolow na ktore musimy tez spojrzec obiektywnie. Ja jestem za tym by to wykonawcow zmienic a nie trenera. Albo choc im dokupic konkurencje.
P.S. Jest jedna osoba ktora bym widzial na stanowisku trenera Wisly - Hiddink, ale to niemozliwe.
|