pan Dudi napisał(a):

To nie jest do końca tak, bo wiem z bardzo wiarygodnego źródła , że Skorża potrafi ryknąć na piłkarzy w szatni i o.......ić ich z góry na dół. Problemem raczej jest to, że to do nich nie dociera, bo i jak ma dotrzeć, skoro po pierwszym, drugim, trzecim itd. o.......u i tak na kolejny mecz wystawi tą samą 11-stkę? Jak mają ci kopacze brać go na poważnie, skoro jedyne co on może, to na nich się wydrzeć? Ani kary finansowej (bo jak, skoro piłkarz to święta krowa), ale nie ma też kary w postaci przesunięcia do rezerw zawodników, którzy zwyczajnie grają chu.. bardzo słabo. Sporo osób pisze, żeby w następnym meczu wystawić naszą młodzież i ja też tak uważam, a piłkarzom, którzy deklarują przed każdym ważnym meczem, że ich motywować nie trzeba dać sobie posiedzieć na ławie, a potem rozegrać mecz w barwach młodej ekstraklasy.... ale Skorża nie ma jaj, żeby tak zrobić. Mecz z Odrą, to pewnie będą ze 2 zmiany w porównaniu do tego, co było wczoraj i wsjo. Obym się mylił.
|
Jeśli tak, to świadczy to po części o czym również napisałem. Braku cech przywódczych.
Pamiętasz derby 1:1 w Tel Avivie za Petrescu?
"This is fucking derby match, not a beach!"
edit:
Sorry koyoot, zaraz będzie, że się przypieprzam, ale...
koyoot napisał(a):

|
panie Dudi i tym zes wlasnie potwierdzil to o czym ja i paru innych uzytkownikow tego forum mowimy od dawna. Nie ma zmiennikow, nie ma pilkarzy ktorzy moga wzmocnic konkurencje w skladzie. Moim zdaniem w naszym zespole na kazda pozycje powinno byc dwoch rownorzednych pilkarzy plus jeden mlodzik. .
|
Rozumiem, że Cracovia dysponuje 22 równorzędnymi zawodnikami?
edit2:
cfa napisał(a):

|
Chciał Jopa bo niestety za darmo nie było obrońcy pokroju Marcelo. Mając 0 na transfery ciężko jest cokolwiek zdziałać na rynku.
|
Kirma też za darmo wzięliśmy?
Dodam, że przy okazji wyruchaliśmy Ruzomberok i nie wzięliśmy tańszego Bozoka. Jak na dziś dzień Kirm niestety zawodzi.