Wyświetl pojedynczy post
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.11.2009, 14:25
Wskazówki taktyczne dla Leszczaka kompromitują Skorże. Mówię to mimo że zawsze go broniłem i nie widze w Polsce lepszego trenera.Jak można w 75 min. wpuszczać swieżego zawodnika i mówić kiwaj i dośrodkowywuj- kiedy widać że baloniki Alvareza sa dobre na festyn. Jak to jest cała taktyka to proszę mnie wziąść na trenera .Biorę tylko 50% tego co Skorża .Gdzie były strzały z daleka, gra z klepki, pressing....no gdzie były ? w dupie były.Nie było nikogo kto by na nich wydarł japę- klepa i strzał z daleka?tylko do prawej i alvarez balonik na Wasiluka lub Polczaka
Poza tym ile można wpuszczać Cwielonga na boisko który jest idealnym odpowiednikiem jeźdzca bez głowy D.Dubickiego- ile widzieliśce UDANYCH jego dryblingów w ciagu tego sezonu lub bramek poza wepchaniem 2-3 do bramki z 2 metrów?Albo inaczej komu znaczącemu kiedykolwiek on strzelił gola ( puchary,lech,legia?). Ile można wpuszczać Jopa który jest katastrofalnie wolny i gra jakby był na chaju nie wiedząc gdzie jest?. Ile można wpuszczać Łobo który przez cały okres w Wiśle miał moze z 30 minut dobrej gry. No żesz k...a . Ślepiec to dostrzeże a Skorża dalej tym samym składem- a młodzi grzeja ławę. Jak ma byc taka bryndza to ja wolałbym ogrywać młodych a nie ludzi którzy się od lat nie sprawdzają.
Ostatnio edytowane przez Arapaho : 23.11.2009 o godz. 14:29.
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej