Wyświetl pojedynczy post
zielak14
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.11.2009, 14:06
Kocham Wisłe dlatego trudno mi oceniać to wszystko co dzieje się w naszym klubie obiektywnie. Jedno jest pewne... bez żadnego charakteru na boisku ta drużyna nie zacznie grać. Myślę, ze wszyscy pamiętamy poprzednie derby przy Reymonta, gdzie do przerwy przegrywaliśmy 1-0. Sygnał do walki dał Sobol. Bez niego, bez jego ambicji, walki nie będziemy tą samą Wisłą... to samo tyczy się Arka Głowackiego. Dla mnie szokiem jest postawa Małeckiego. Dostał nowy kontrakt, powołanie do kadry młodzieżowej i również ostatnio do seniorskiej. Totalnie odbiła mu do głowy woda sodowa. Potrzebny jest mu ktoś kto do niego dotrze. Widocznie trener Skorża nie ma aż takiej siły przebicia, jaką miał chociażby trener Kasperczak. Absolutnie nie nawołuje do zmiany trenera bo cenie Skorże bo to również dzięki niemu mieliśmy okazje zdobyć dwa razy z rzędu tytuł mistrzowski i świętować na rynku. Moim zdaniem tacy piłkarze jak Małecki, Kirm, Paweł Brożek muszą usiąść z Odrą na ławce. Niech popatrzą z boku jak walczy Leszczak, Boguski czy Ćwielong. Bo Ci piłkarze kochają tą drużyne i bez wątpienia na tą chwile dadzą jej więcej niż "gwiazdy". Myśle, że wczoraj Skorża za dużo powiedział na konferencji po derbach. Stwierdził, że niektorzy piłkarz nie nadają się do grania na takim poziomie. Może przez to stracić zaufanie u piłkarzy. Licze, że z Odrą to drużyna się obudzi i nie będziemy musieli narzekać na to wszystko.