Wyświetl pojedynczy post
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.11.2009, 02:42
Bo komisja ligi wie jaka taktyke przygotowuje Skorza i na jej podstawie podejmuej decyzje I jakim trybie nagłym, jak oni zawsze zbieraja sie w czwartek?

Ludzie! Gdyby istniał taki spisek przeciwko Wam (myslalem, ze to raczej ta druga strona Błoń..) to Skorża by wyleciał za gadki na meczu z Lechem tak, ze siedziałby na trybunach w meczu z Legią. A jednak nie siedział

Tak, Choto powinien wyleciec. Ja nie mam problemu z przyznawaniem, ze ktos cos zrobił. Okres zachwytów i utozsamiania sie z kopaczynami mi minał gdzies po drodze pare lat temu.

P.S. I darujcie motywy, ze w c+ są kibice Legii (ciagle tu jakies narzekania, a to ze Wegrzyn krytykuje Wisłe, a to Brzeczek słodzi Cracovii... spisek. jakim cudem w takim razie w takim spisku zdobywacie tyle mistrzostw w ostatnich latach?). Stec i Szadkowski to tez kibice Legii? Bo jak czytam ich teksty to mam wrazenie, ze kibicuje kompletnie czemu innemu. Daj spokój z takimi komentarzami - zwłaszcza, ze sadzac po tym, ze jestes chyba modem (?) to zapewne wiesz kim sa kibice, a kim sa sympatycy tego czy owego...

Aaaaa i na koncu chciałem pozdrowić Niebieskiego, któremu kiedys tam nie odpisałem, bo nie chciało mi się kopać. No i masz chłopie Górnika w ekstraklasie za rok....
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 23.11.2009 o godz. 02:50.
Odpowiedz cytując