Wyświetl pojedynczy post
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.11.2009, 02:19
Ja powiem tak. Gramy to samo co graliśmy jak zwalniali Petrescu, długa piła na aferę sytuacji jak na lekarstwo, albo strzelimy my albo oni.

Zwalniają go piłkarzyki którym się nie chce. Przykre ale Paweł powinnien wyemigrować jak najszybciej, Małecki na ławkę w kolejnym meczu, wpuścić młodzież, może poskutkuje. Jak za Petrescu grali dla mnie beznadziejnie cały czas to za Skorży były przebłyski. Ale to się musi chcieć, a tutaj chce się tak średnio.

I zmienić podejście bo jak jeszcze raz usłyszę że się nic nie stało, że byliśmy lepsi, że za tydzień rehabilitacja to mnie ****ica strzeli, koniec .......enia, trzeba więcej grać.

Wychodzą gwiazdy a podania nie ma nikt, przyjęcie to oni chyba piłkami lekarskimi ćwiczą, ale jak się ogląda filmiki z treningu gdzie każdy uśmiechnięty i jak poda to jest, to później na meczu dochodzi stres i takie jaja wychodzą. Brak profesjonalizmu, skupienia w prozaicznych dla gwiazdorów czynnościach treningowych, kończy się takimi a nie innymi zagraniami w meczu.

Czemu nikt nie szedł w 1na1 w tym meczu to nie mam pojęcia przy podwojeniu takie akcje to odrazu przewaga i pole z przodu...

Grają na zwolnienie trener nikt mnie nie przekona że jest inaczej!
Ostatnio edytowane przez MatMario : 23.11.2009 o godz. 02:26.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.