Wyświetl pojedynczy post
filoo
Senior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.11.2009, 00:43
prawde rzeczesz nestea, ale spójrz na to ile bramek małecki strzelił, a o ile zagrań się denerwował i krzywił, ale nic to bo rozmawiamy o trenerze, wilele jednak rozbija się o pieniądze, nie ma wzmocnień bo nie ma pieniężków, nie ma tego, bo kasa, każdy polski klub do wisły sprzeda piłkarza 3razy drożej niż do innego...jest w tym wiele prawdy, ale jak popatrzymy indywidualnie na każdego zawodnika z pierwszej 14 wisły to każdy z nich prawie najlepszy w Polsce na danej pozycji, każdy w Ekstraklasie chce mieć go w swoim klubie...ale jednak nie wygrywamy tych najważnuejszych spotkań, nie gramy widowiskowej fajnej piłki, niby jesteśmy na !wszym miejscu, ale wiąż domagamy się zmian, bo coś tu nie gra, nie tak to miało wyglądać,
Wydaje mi się że w pewien sposób Ci zawodnicy nie potrzebują już Skorży, że oni już są gwiazdami, nie muszą grać dla trenera, dawno nie widziałem , żeby któryś z zawodników podbiegł po bramce do M i mu podziękował, wydaje mi się ,że Autorytet Skorży bardzo podupadł, i to jest niestety pokłosie porażki z Levadią...
w teu sytuacji można zmienić trenera, i układać wszytko od nowa,albo sprzedać kilku zawodników z pierwszej jedenastki (wiem że łatwo jest mi to powiedzieć) i wprowadzić nowych, równie dobrych (daj Boże lepszych ), ale na pewno ze świeższą psychiką, bez tej skazy porażki i z nowymi nadziejami,

nie mierzmy w trenera
Take me down
To the paradise city
Where the grass is green
And the girls are pretty
Oh, won't you please take me home

G 'n' R