Wyświetl pojedynczy post
hunter
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.11.2009, 23:22
AYALA napisał(a):Wyświetl post
miałem na myśli że Pan Cupiał nie przeznacza już takich kwot jak kiedyś ( kupił Żurawia z Lecha za 2 miliony marek, czy za kilkaset tysiecy ściagnął Szymka, czy Kose z Górnika).Jirsak to dla największa wtopa Skorży za 700 tyś Euro.
I ja się Mu wcale nie dziwię. Wyobraź sobie, że wykładasz 700 tysięcy na Jirsaka, prawie 500 tysięcy na Łobodzińskiego, czy 400 tysięcy na Kirma i żaden z nich nie jest nawet wśród wiodących postaci drużyny. Będąc właścicielem klubu i sypiąc taką kasą na bezwartościowych zawodników też bym przykręcił kurek.

Powiem krótko. Trener Skorża miał jedną naprawdę kapitalną rundę, tą zaraz po przyjściu. I nie bez znaczenia był fakt, że był w Krakowie "Kosa", który ciągnął cały zespół do przodu, a do tego "Zieniu", który miał po prostu sezon życia. Od tamtego czasu dobre mecze można policzyć na palcach u jednej ręki, no może kawałek drugiej by się przydał. Faktycznie, wygrywaliśmy mecze ze średniakami i słabeuszami, ale bez błysku i polotu. Przychodzi do meczu z lepszym przeciwnikiem i jest zawsze to samo - finał PP w plecy, Superpuchar, nie wspominam o ligowych wpier*olach z Lechem i Legią. O pewnej estońskiej, półamatorskiej drużynie już nawet nie będę mówił.

Ja po dzisiejszej żenadzie pragnę jedynie "podziękować" za to, że byłem świadkiem wydarzenia, którego nie mieliśmy od 50 lat. BRAWO PANOWIE!

Ajj, jeszcze jedno, bo bym zapomniał. O co chodzi z tym Diazem w pierwszym składzie? Bo to jedna z tych spraw, których pojąć nie będę chyba potrafił nigdy.
Ostatnio edytowane przez hunter : 22.11.2009 o godz. 23:26.