Marszałek napisał(a):

Co miałem napisać, odnośnie swoich obaw pisałem wczesniej. Wątpliwości nie miałem od Levadii,bo oni nie nadają się do niczego. Ale dziś przeszli samych siebie. Mówcie sobie co chcecie,że trenera mamy ale zawodników nie mamy,lub cokolwiek. Ja wiem,że trenera nie mamy a kopacze są tak nędzni ,że aż wstyd,że u nas grają. Naprawdę dyshonorem, potwarzą dla nas i dla pokoleń Wislaków przed nami jest to,że ci zawodnicy z wyjątkiem Marcelo i Alvareza biegają w koszulkach Wisły. Ubliża to Reymanowi, Motyce i wielu wielu innym znamienitym zawodnikom Wisły, dla których wyjście w koszulce Wisły równało się zaangażowaniu i bezwzględnej determinacji. Jak nie wystarczało umiejętności,cóż,to jest tylko sport.
Dziś została przekroczona niewyobrażalna granica. Niech ci ludzie,których nawet kopaczami wstyd nazwać odejdą,bo nam nie są do niczego potrzebni. Potwarzą dla nas jest to,że w nastepnym meczu zagracie w barwach Wisły. Macie honor odejdzcie.
Gdyby Pan Skorża,który trenerem jest żadnym,co było widać od dawien dawna,miał honor,to zamiast tych ludzi,co dziś polegli wystawiłby juniorów + Alvareza i Marcelo,pokazałby,że coś może. Ale tego nie zrobi bo nic nie może tak jak jego kopacze,co wyglądają jakby na treningach nic nie robili. Odejdźcie, bo wasza bytność w naszym klubie zapisana będzie i tak czarnymi zgłoskami. Powtarzam jeszcze raz. Wielką nieprzyzwoitość sobię robię z tego,że gracie u nas. Nie godni jesteście tego abyśmy na was nawet spojrzeli. Panie Cupiał czyń Pan swą powinność.
|
Alvareza to chyba po to żeby uczył juniorów wrzucać zawiesiny w pole karne? Ochłoń
Co to my Barcelona jaka żeby ten zespół kalał imię Wisły? To II ligi też nie pamiętasz? Sprzedanego meczu z Legią też nie? Lat gdzie 5 miejsce przyjmowano jako sukces? Ja też wiele nie, ale umiem czytać i znam historię mojego klubu więc czyń swoją powinność i oglądaj mecze primera division... (Ale blamaż - Barca 2 raz zremisowała w baskonii najpierw z Osasuną a potem z Athletic.... blamaż) Tam Twoje miejsce. Zostaw tą biedną Wisłę w spokoju!
Ci którzy mają krótką pamięć - pomimo takich blamaży -
jest to złoty okres naszego klubu, więc ochłońcie. I oby trwał jak najdłużej albo było tylko lepiej