Wyświetl pojedynczy post
dawiss
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.11.2009, 23:19
Dawno nic tu juz nie naskrobalem, ale przyszedl taki wieczor, ze i mi "po pioro" siegnac trzeba...
Niestety prawda jest taka, ze trudno wskazac jednego winnego, niestety bo tak byloby najlatwiej. W tej druzynie nie widac stylu, nie widac checi, nie widac ambicji, nie widac determinacji. Trener odpowiada za przygotowanie taktyczne, motoryczne, techniczne i tylko w pewnym stopniu za wszelkiej masci cechy wolicjonalne, bo jesli zawodnicy podchodza do swoich obowiazkow lekcewazaco to i nawet piekne przemowy trenera na nic sie nie zdadza. Winni sa zatem wszyscy, ktorych dzis widzielismy, od trenera po zawodnikow rezerwowych, ktorzy nawet nie pojawili sie dzis na boisku. Skorza chce, ale mu nie wychodzi, nie mam pelnego przekonania czy to wlasciwa osoba na wlasciwym miejscu, nie mam tego przekonania od bardzo dawna, tak naprawde oprocz pojedynczych spotkan, to Wisla fajnie grala tylko przez pierwsze pol roku pracy Skorzy. Nie widze przeslanek, ze w przyszlosci cos moze sie poprawic, a mowienie, ze Skorza nie ma kim grac to jakis kiepski zart, jesli Skorza nie ma kim grac, to kim ma grac Lenczyk?