Wyświetl pojedynczy post
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.11.2009, 21:56
tofik napisał(a):Wyświetl post
Gdybym był Cupiałem, to za karę zatrudniłbym im teraz jakiegoś KATA, przy którym Petrescu to dobry wujek. I żeby płakali ze zmęczenia. A kto by się stawiał to do rezerw, albo rozwiązać kontrakt i niech sobie idzie grać gdzie tam zechce.
Żesz k...a zgadzam się z tobą w 1906%. Z drugiej stronyprzed sezonem zakładałem że mistrzostwa nie będzie a wiec z kimś przegramy.Z prostej rachuby wynika że z najsilniejszymi :Lechem,Legią i z kimś jeszcze (a wyszło ze z parchami) . Czemu? Z prostej przyczyny.Gramy cały sezon na wyjeżdzie.jak ktoś przeanalizował zeszłe sezony to na wyjazdach była straszna lipa.Lech gra właściwie u siebie,Legia też. Tylko te parchy.to już jest przegięcie pały.Poprzedni napisałem że Skorża jest do wy....ia. Ale jak zareaguje i wpuści takiego Lezczaka i Czekaja za Jopa i np.Cwielonga to niech trenuje dopóki Boss nie zatrudni coacha z zagranicy z renomą.Jak nie zareaguje znaczy że jest dupa nie trener i nie będę płakał po nim
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej