Wyświetl pojedynczy post
Illargui
Senior Member

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.11.2009, 21:22
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Do tego dowiedzieliśmy się dziś, że Kirmowi brak umiejętności. Dziwna deklaracja odnośnie piłkarza, którego załatwiało się za plecami Bednarza i który swoją grą dla reprezentacji pokazuje coś wręcz przeciwnego.
Na temat umiejętności Jopa nic nie wiadomo, a szkoda, wszak to kolejny pomysł naszego menago.
Tłumaczenia w stylu "To nie ja, to oni" świadczą o jednym - koniec już blisko.
Mnie również zdzwiwił ten fragment "Początek tej rundy to była walka. Problemy powstały, gdy się posypała drużyna i Radek i "Głowa" odpadli. To są nasze dwa najsilniejsze charaktery w drużynie. Mając prestiżowe mecze, na boisku nie było zawodnika, który wziąłby ciężar gry. Próbował Junior, próbował Tomek Jirsak, ale więcej widziałem w drużynie strachu niż chęci kreatywnej, wyjscia na pozycję. Nie mamy zawodników, którzy daliby sygnal w cięższych momentach. Kiedy trzeba gonić wynik to na chwilę obecną ta drużyna ma ogromne problemy".

Nosz k....., przecież nie można kierować drużyną tak, aby w sytuacji gdy braknie dwóch zawodników - nawet największych walczaków- grając z tak slabą drużyną mieć problemy z motywacją do gonienia wyniku!!! To tu własnie jest rola trenera, to on ma dać sygnał w cięższych momentach!