Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.11.2009, 19:20
Niestety żenada, najłatwiej byłoby ocenić wszystkich piłkarzy od 1-10 na 1 (dno) ale w tym syfie kilku zasłużyło na ciut wyższą ocenę!

Pawełek - 5 nic nie spartolił ja z Legią....
Jop - 1 Tragedia! Już przed sezonem pisałem żeby nie brać dziada a lepiej zostawić Kowalskiego. Niestety wypożyczyliśmy Mateusza a u nas gra najsłabszy dziad! Utrata bramki to głównie jego wina..
Marcelo - 6 - Niestety był za daleko od Jop... to co robił robił oprawnie
Piotrek Brożek 3 - w obronie jako tako ale z przodu słabo
Alvarez 2 - "zawodowiec" a na 6 dośrodkowań żadne nie było dobre, same balony! Czy on w ogóle umie dośrodkowywać? Z tyłu owszem nieźle ale z przodu jego wyjścia NIC nie dają, to strata piłki. Lepsze ma Łobodziński! (obniżone 2 punkty za notoryczne straty.... tj dośrodkowania)
Łobodziński 3 - coś biegał, kilka razy dośrodkował.... i tyle
Diaz - 3 - słabo w rozgrywaniu, chaos
Jirsak - 4 - owszem, podawał piłkę, ale na boki.... żadnej prostopadłej piłki nie było
Kirm - 2 żenada - od razu napisze, przeczuwałem że będzie to mecz 1 bramki... Andraż jak zwykle miał setki i spartolił. Swoją nieskutecznością przesądził wynik meczu (2 punkty minus za żenujące marnowanie setek!)
Małecki - 6 - biegał walczył podawał.... jedyny widoczny z przodu
Brożek - 3 - no coś rozgrywał, biegał... za mało (znowu niedoleczona kontuzja)

Rezerwowi
Ćwielong 3 - chciał, biegał
Boguski - 4 - ( - 1 za zmarnowanie sytuacji gdzie zamiast podawać lobował bramkarza) nie trafił... niestety
Leszczak - 3 - nie tracił piłek i w przeciwieństwie do Alvareza lepiej dośrodkowywał
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...