Wyświetl pojedynczy post
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.11.2009, 13:16
Lemoniadowy Joe napisał(a):Wyświetl post
cały jeden, ze dwa średnie na 8 lat , prawdziwa legenda Wisły

argument żaden bo to inni piłkarze inny czas tylko skoro Jirsak jest totalnie beznadziejny i nie pasuje trenerowi to po co Go trzyma w odróżnieniu od Cantoro nie będzie robił problemów z odejściem czy tez wypożyczeniem szybciej tak odzyskamy czesc kasy dając mu pograć w innym klubie (Czechy?) niż trzymając go w Wiśle

a Jirsak potrafi grac dobrze w piłke nie jest na poziomie Pawła Brożka w normalnej formie ale na pewno nie odstaje od reszty a w pewnych elementach jet lepszy
Ja do Jirsaka sie nie odnosze moim zdaniem jest dobrym graczem i teraz ma czas na to zeby sie w Wisle przebic jezeli nie zrobi tego w najblizszych meczach to potem Skorza juz na niego nie postawi szczegolnie jak wroci do zdrowia Gargula z Sobolem.

Odniose sie do tego co piszesz , najlatwiej jest kytykowac gracza jak mu nie idzie.
Prawda jest taka ze Mauro rozegral duzo wiecej sezonow na wysokim poziomie w naszym Klubie niz te ktore podales, problem pojawil sie gdy za Petrescu przestalo mu sie chciec...
Teraz kazdy wynosi pod niebiosa Sobola ja pamietam jak duzo osob po nim jechalo gdzy zajmowalismy 8 miejsce w lidze a jemu kompletnie nie ukladal sie gra.
Wiec apeluje o wiekszy szacunek dla osob ktore dla naszego klubu zostawily duzo serca i zdrowia. Bo niewatpliwie Mauro przez wiele sezonow takim pilkarzem byl.
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!