kot napisał(a):

ogryzek
EDIT - widzę, że od 4 miesięcy czyli od jego początku pobytu w Wiśle, czepiasz się Kirma a taki Łobodziński od kilku lat Ci nie przeszkadza, choć zarabia od takiego Kirma więcej. By the way - akurat z Levadią Kirm był najlepszym piłkarzem na boisku.
.
|
Nie
CZEPIAM SIĘ KIRMA ale tych
CO SĄ BEZKRYTYCZNI WOBEC JEGO GRY a krytykują innych piłkarzy za każdy błąd.
Sam się cieszę że Kirm gra w Wiśle, ale obiektywna ocena jego poczynań nie zaszkodzi. Tymczasem słabszy mecz Brożka czy Małeckiego.... płacz cały tydzień. Bądźmy sprawiedliwi w ocenie. I nic więcej
Nie przypisuj mi czepiania się Kirma! Ja czepiam się tych co są bezkrytyczni dla jednych itd wiadomo...
Łobodziński mi przeszkadza jak Cantoro - obaj dostają bajońskie kontrakty i nic nie grają. (relatywnie jak na te zarobki)
A jeśli już tak dalej to Alvarez zarabia z 2 razy więcej niż Baszczu a jest 2 razy lepszy? Zakończmy tą jałową dyskusję
PS
To nie jest apokaliptyczna wizja a wyciągnięty logiczny wniosek ze słów Skorży a wcześniej Bednarza... obcokrajowcy są tańsi i tyle. Nie oceniam tego czy to dobrze czy źle. A my groszem nie śmierdzimy i oglądamy każdą złotówkę 2 razy i takie tam ćmoje boje...

(Chyba że znowu się koncepcja zmieniła od czasu pozbycia się Jacka)