|
Ten wczorajszy mecz to była parodia tej dyscypliny sportu. Grzelak się machnął, obrońca Polonii sie machnął, kolejny też się machnał i machając sie kopnął Grzelaka. Jak można było przegrać z taką Legią? Przecież to 0-1 to wstyd większy niż niż Levadia.
Sędzia też błysnął i nie mam wątpliwości co do tego że działał celowo. Obie sytuacje ewidentne na czerwoną kartke, widać było wszytsko jak na dłoni, Radovic jeszcze bezczelnie puka sie po głowie i tylko zółtko...w drugiej połowie pada po siatkarsku w polu karnym i nic...Choto 2 metry od bocznego rzuca rywalem o piasko-murawę i NIC...****a to jest niemożliwe jak można tak bezczelnie drukować.
Astiz gra w siatkówkę, Rado uprawia karate połączone z elementami siatkówki, Choto zapasy (judo?), Szałach bawi się w chowanego, Iwański rugby i oni są na drugim miejscu...ja wiem że pisanie że ta liga to dno staje sie nudne ale ja już słysze pukanie od spodu, naszych ligowych kopaczy stać na większą miernotę niż dotychczas, nie ma co do tego żadnych wątpliwości w tym momencie.
The Apostasy
|