pawelwislak napisał(a):

Uważam że jakbyśmy tak ściągneli micańskiego i traore i mogli grać atakiem Micanski traore boguski a za nimi garguła jirsak sobolewski
to by był taki power w ofensywie że szok. Ja ostatnio jestem całkowicie przeciwko dawania szans tym mendom bo to jest masakra brożek, diaz, mały i łobo do sprzedania skasować ich za ile się da i kupić chłopaków którym się chce i którzy wolą w wolnym czasie czytać książki a nie chodzić po franticach czy innych
|
Rzadko na tym forum można wyczytać takie głupoty. A za obrażanie zawodników, którzy mają Wisłę w sercu powinny polecieć bany.
Nikt nie gra na tym samym poziomie przez całą karierę. Każdy ma wzloty i upadki. Brożek i Diaz są jak na nasz zespół klasowymi zawodnikami. Mały jest młody i można mu wybaczyć wahania formy, a to że ma cięty język to dobrze, bo widać że ma charakter. Łobo jest po prostu słaby.
Mi w składzie brakuje pewnego młodego obrońcy Ruchu i Kazimierczaka. Następcy dla Głowy i Sobola trzeba szukać już teraz i najlepszym wyjściem byliby Polacy.