Mocny napisał(a):

taa werewolf faktycznie najwyzsza polka te twoje produkty , ciekawe tylko czemu tak malo popularne w srodowisku w przeciwienstwie do optimum, bsn, vpx, gaspari i mozna wymieniac dalej swiatowa czolowke , a moze produkty sa dobre tylko dystrybutor nieudolny frajer ?
sa tez marki kanadyjskie ktore silnie zaistnialy w pl - pvl albo interactive
activlab faktycznie skladowo rewelacji nie ma bo jest krepowany przepisami , ale przynajmniej moge byc pewny ze w bialku 80% - jest wlasnie tyle bialka , bo w produktach zza oceanu sprowadzanych przez mrówki z ominieciem wszelkich instytucji kontrolnych takiej pewnosci byc nie moze
|
No i po co się tak sadzisz

wszyscy tu normalnie piszą i wymieniają poglądy tylko ty musiałeś wyjechać z napinką- ogarnij że twarz...
Jarza masz racje cena jest wysoka tego faktu nie da się zaprzeczyć...Co do tych składników sladowych: czy są śladowe można się kłócić-wąchają się od 4000mg do 1000mg. Biorąc odżywke codziennie a nie jak zalecają tylko przed treningiem uzyskujemy pewną ciągłość tych składników co na pewno bedzie dawało jakieś efekty. Znam 8os co brały Crea Shota opinie bardzo podzielone głownie negatywne ze względu na małą odczuwalność a nawet brak jakich kolwiek doznań bo którejś tam dawce z kolei, natomiast Bull Dose osobiście znam 5 os ( w tym ja)- Pompa niesamowita, mrowienie ciała, silne skoki siły i energii ogólnie przez cały dzień chodzisz bardzo nabuzowany- więc coś w tym jest( takie odczucia miały 3 os 2 pozostałe odczuły zmniejszenie efektywności pod koniec cyklu.
Tak jak sami mówicie w Polsce są bardzo rygorystyczne przepisy, więc będzie ciężko żeby kiedy kolwiek dorównać zagranicznym producentom.
Co do Animali- osobiście łykałem Paka i Pumpa czułem się fajne ale za dużo tych tabletek po dwóch tygodniach bardzo odczuwałem wątrobę.