Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.11.2009, 20:03
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
przesadzacie z tymi pojazdami na Henry'ego. Ok, zagrał nieprawidłowo. Ale miał jaja i przyznał się, że zagrał niezgodnie z przepisami. I dodał bardzo ważną kwestię- on nie jest od sędziowania, tylko sędzia.
?
A co miał niby zrobić? -wyprzeć się i stwierdzić że przyjął to na klatę?
Nie wiem, może jestem starej daty jeśli chodzi o takie sprawy ale dla mnie, tak jak pisałem, jest to bezczelne złodziejstwo...Tak jak bym poszedł do kogoś na imprezę(kogo może słabo znam albo nawet nie lubię) i zajebał mu portfel z półki , a po złapaniu tłumaczył bym się że winien jest ten co go tam położył a nie ja - wiem wiem, z tym portfelem czytałem Steca ale akurat tu uważam że ma racje.

Gdzie zgadzam się że to nie jest tylko problem jednego czy drugiego grajka a system jest totalnie s.......ony.Okazja czyni złodzieja - niestety a w****ia mnie to o tyle że ja chcę męskiego i w miarę fair-play sportu a nie cyrku gdzie każdy tylko myśli jak tu wyjebać sędziego.

A co do trąbek to te mistrzostwa to jakiś kosmos będzie, trąbki to tylko dopełnienie tego wszystkiego
Zresztą śmiejemy się z murzinosów a i u nas takich geniuszy nie brakuje - nie wiem jak teraz jest ale kilka lat temu zostałem zmuszony do bycia na jakimś letnim GP w Zakopcu i nie żałuje bo dane mi było zobaczyć to czego zwykły śmiertelnik nie uswiadczy - oczywiście zamiast dopingu trąbki bo łatwiej dmuchać niż krzyczeć i zamiast klaskania - klaskarki ,bo kto by się przemęczał.W ogóle to było jakieś połączenie disko-polo-pikniku kantry i oktober fest
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując