Wyświetl pojedynczy post
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.11.2009, 19:50
ja uważam że jest lepszym piłkarzem niż Baszczu.

przede wszystkim technika...a w polskiej lidze to ogromny atut. Jeśli chodzi o odbiór, to dla mnie jest najlepszy w lidze. Zawalił 2 bramki, ale mało akcji jest jego stroną. A już w meczu z Legią nie dał Rubusowi nic pograć. A wiemy że w poprzednich meczach z Wisłą Legionista nieźle sobie hasał na skrzydle.

wrzutkę rzeczywiście ma jakąś taką dziwną, ale ja wiem czy słabą...? nasi napastnicy czekają na niskie piłki i środku pola karnego, natomiast Pablo gra zazwyczaj na długi słupek.

mi osobiście podoba się u Urugwajczyka "czystość" gry. Nie wdaje się w jakieś kopaniny, przepychanki, tylko podaniami uspokaja gre. Czasami podaniami do bramkarza, albo obrońców, ale zawsze to my utrzymujemy się przy piłce. Idealnym kontrastem dla Pabla jest Diaz i Cantoro, którzy chociaż mają trzech gości na plecach próbują sami wyjść z piłką, W nowoczesnym futbolu niestety tak się już nie gra.

Ogólenie uważam że nie podpisanie Alvareza będzie frajesrtwem z naszej strony, bo za darmo to na bank nie znajdziemy lepszego zawodnika, a już na pewno nie w Polsce...taki Rzeźniczak wg mnie jest o wiele gorszy.
Odpowiedz cytując