Wyświetl pojedynczy post
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.11.2009, 13:48
gigant napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie możemy grać na rynku, byle płaczki żydowskie mogły znów jęczeć o swej doli garbatej. Tak dla hali TS, nie dla czegokolwiek dla parchów.

Jestem uczciwym i prawym Krakowianinem z krwi i kości.
Nie opowiadaj głupot. Takim myśleniem szkodzisz Wiśle i Krakowowi. Wystawiasz też jak najgorszą opinię kibicom, sprowadzając ich do wizerunku neandertalczyków opętanych fobiami, zaślepieniem i nienawiścią.

Bardzo dobrze, że i stadion Cracovii jest remontowany i będzie miał jakiś cywilizowany wygląd.

Bardzo cieszyłoby mnie też, gdyby miasto znalazło pieniądze nie tylko na konieczne prace przy naszym stadionie, ale i obok hali TS-u także na lodowisko dla Pasow. Takie posunięcie byłoby w interesie obu klubów. Lepiej współpracować przy przemianach krakowskiej infrastruktury sportowej, niż opętańczo się zwalczać.

darek olszówka napisał(a):Wyświetl post
66 mln zl na stadion Wisły (z czego 600 tys zl srodki wlasne miasta i 65 400 000 srodki funduszu rozwoju kultury fizycznej),
Czy w tej sumie mieszczą się brakujące obecnie środki na dokończenie prac (np: monitoring, kołowrotki etc.), czy w projekcie budżetu tych kosztów nadal nie ma przewidzianych?
Ostatnio edytowane przez Markus : 19.11.2009 o godz. 14:01.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując