RAFi89 napisał(a):

Uderzyłeś w tych co nie mają matury a ja ci powiem że nie jeden gość bez matury po zawodówce jest mądrzejszy (nie chodzi mi o wiedzę książkową) i ma lepiej poukładane pod kopułą niż nie jeden student.
Nie jestem obrońcą Małego, sam uważam że ktoś powinien z nim porozmawiać i go trochę utemperować. Ale też mam wrażenie że nagle zrobiła się nagonka na Patryka i te same osoby które go wcześniej chwaliły, uznawały za wielki talent teraz go krytykują. Teraz nagle wszyscy mówią że Patryk niech pierw wygra ważny mecz dla Wisły a później nich gra w reprezentacji. Tylko że nie tak dawno wszyscy mieli za złe Leo że nie daje mu szansy w reprezentacji. Każdy z niego robił gwiazdę to teraz są tego efekty, zresztą u nas to jest problem bo strasznie szybko z zawodników robi się gwiazdy (nadzieje polskiej piłki). Później nie jednemu sodówka odbija a kończy jako przecięty ligowy kopacz.
|
No to ja jestem w zgodzie ze sobą samym. Już w poprzednim sezonie pisałem, ze gośc nie potrafi podać piłki , ani uderzyc w światło bramki. To oczywiście zostałem zjechany, że sie nie znam. A w tym seoznie Patryczek dołozył jeszcze gwiazdorską manierę a'la Brożek. Tylko Kirmowi to on "buty może czyścić" pod względem techniki. A jak zauważyłem do niego ma zawsze największe wąty.
PS. Może ktoś ujawnić w końcu czego dokonał nasz reprezentant na zgrupowaniu?