Wyświetl pojedynczy post
Robbie92
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.11.2009, 23:54
Tomasz Kuszczak 5/10 - pare dobrych interwencji,ale pod uwage trzeba ziasc ze kanadyjczycy oddawali malo 'konkretnych' strzalow, slaba gra nogami + kiks na pocztku meczu
Wojciech Szczęsny 5 - mial chyba 2 okazje do zaprezentowania umiejetnosci, za slaby test mial.
---
Jakub Rzeźniczak 2 - wg mnie gosciu jest slaby na repre, mase strat w podaniach do przodu,trzy razy chyba tylko poszedl do przodu(efekt mizerny)
Marcin Kowalczyk 3 - bezbarwny
Michał Żewłakow 6 - bez fajerwerkow,ale i zastrzezen byc nie moze
Maciej Sadlok 4 - to samo co zewlak, tyle ze on mial jakis blad(przy lepszym rywalu na jednym by sie napewno nie skonczylo)
Seweryn Gancarczyk 3,5 - duzo pilek na pałe, pochwalic mozna za strzal pod koniec meczu, oczywiscie niecelny(nieznacznie), ale to wszytko o duzo za malo
----
Sławomir Peszko 5 - za podania otwierajacym innym droge do bramki, pare niecelnych strzalow, widac brak formy, 2x gorszy od Peszki z pucharow w zeszlym roku
Dariusz Dudka 4 - wiekszosc pewnie bedzie sie podniecac jego strzalami, ale ja nie chcial bym go miec w swojej druzynie, ale co z niego za def. pomocnik skoro przebiegl moze z 8km(malo!) , zagrania z reguly do tylu, nawet majac okazje wyjsc z akcja, no i te strzaly na wiwat! na pocztku meczu,wole Murawskiego na tej pozycji
Ludovic Obraniak 4,5 - bez blysku, wiecej sie po nim spodziewalem,przyjezdzal na kadre jako gwiazda Ligue1, gdzie ta gwiazda jest? bo 2 dobrze wykonane rzuty wolne na pewno go nie czynia
Patryk Małecki 4,5 - mial swietna okazje do pokazania pazura Smudzie za to ze wszedl tylko na 5min., coz trudno, szkoda ze myslami sie juz cieszyl z gola gdy pilka leciala na 'slupek' ;p
Maciej Rybus 6 - fajnie sie zachowal przy bramce, widac ze jest mlody i uczy sie tej nowszej szkoly
Radosław Majewski 4 - niczym sie nie wykazal, ale tez nic zlego nie mozna powiedziec,za malo minut mu dał Smuda
Kamil Kosowski 3,5 - slaby wystep Kosy, liczylem na wiecej, moze sie oszczedzal na szlagierowy mecz ligowy?
Janusz Gancarczyk 2 - widac ze debiutant, dostajac szanse grania w pierwszej reprze powinien bardziej sie pokazac, narazie do odstrzalu
----
Robert Lewandowski 3,5 - z kilometra widac brak formy, nie gra tego co rok temu, ok jest aktualnym krolem strzelcow ligi, ale z tym stylem gry,to niech lepiej osiadzie w tym Lechu,licze ze jeszcze wroci do formy

------------------------------
a co do el.MŚ to przede wszystkim ucieszylem sie z awansu Słowenii, to pokazuje ze nie jest taka słaba pokonując druzyne ktora jaralo sie wielu ludzi podaczas euro08' i oczywiscie Kirm

a henrym pisac nic nie bede bo szkoda klawy wspolczuje Irlandii
Ostatnio edytowane przez Robbie92 : 18.11.2009 o godz. 23:59.
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."

Odpowiedz cytując