Kamson napisał(a):

|
Każdy inny polski trener. A na dobrego zagranicznego nas zapewne nie stać.
|
Ty uwazasz tak a ja uwazam ze chocby Marek Motyka mialby wyniki podobne a do tego to przeciez Wislak.
Cytat:
Po ewentualnej zmianie trenera i traceniu punktów z Piastami i Odrami żałowalibyście odejścia Skorży.
Jasne, że styl gry drużyny nie zachwyca, a porażki z Legią, Lechem i Levadią bardzo bolą
|
Mi idzie o szumne zapowiedzi co to nie bedzie, a mamy brak stylu (gdzie zapowiadna sportowa zlosc), siadanie na kazdego przeciwnika, dyktowanie warunkow gry, zmazanie plamy to i wiele wiecej
mielismy zobaczyc w wykonaniu Wisly.
Cytat:
ale w tym wszystkim popatrzcie na to, że przez 2 sezony Skorża wygrał 2 mistrzostwa, był w finale PP,
Jasne, że styl gry drużyny nie zachwyca, a porażki z Legią, Lechem i Levadią bardzo bolą
|
I co z tego? Kto nie idzie do przodu ten sie cofa.
Cytat:
|
a w naszym składzie nie ma Żurawskiego, Kosowskiego, Frankowskiego, Szymkowiaka itd. tylko Brożek bez formy, Małecki wymachujący rękami, na skrzydłach słaby Łobo i Kirm bez formy. Ofensywni pomocnicy?
|
Zurawski Frankowski czy Szymek tez gwarantami sukcesu nie byli vide Valarenga czy Tibilisi.
[
Cytat:
|
Kontuzjowany Garguła i wiecznie aklimatyzujący się Jirsak... .
|
Jirsaka bym tu nie wyciagal bo to moim zdaniem jest gwozdz do trumny dla Macka S.
Nie chce mi sie poruszac tego tematu moze jednak RN da szanse komus innemu. Bo ten trener traci juz czas.