Wyświetl pojedynczy post
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.11.2009, 22:38
Tak.. Goły miał spory talent (na pewno wystarczający na naszą ligę), ale kontuzje i choroba na pewno go trochę wykończyły... Nie wiem w jakiej jest dyspozycji, ale wg mnie nie ma co żyć wspomnieniami - czyli golem z Wisłą Płock.
Patrząc czysto piłkarsko to można go porównać do... Dawidowskiego, ale patrząc na to jaką Konrad jest osobą, na pewno trzeba mu zaufać i trener Skorża musi dać mu szansę (poniekąd wyjścia nie ma, bo to może być nasz jedyny zawodnik, który ma ambicje "gryzienia trawy"). No zobaczymy co nam przyjdzie jeszcze z Gołosia, ja mam nadzieję, że "sieknie i zaskoczy". Bo głupi on nie jest, kasy nie przetraca, a niefart w życiu trzeba kiedyś odwrócić.

Co do Niedzielana jak *wolfy* wspomniał, ja bym raczej powiedziała, że w jego przypadku to zadecydował czynnik taki, iż w Wiśle nie było czasu na jego wprowadzanie po kontuzji. My potrzebowaliśmy pilnie punktów, bo walczyliśmy do końca o mistrzostwo. Paweł Brożek był w wysokiej formie, więc dla Wtorka czasu nie było... A szkoda. Po cichu to właśnie tak sobie myślałam, że Andrzej jeszcze co nieco pokaże. I pokazuje w Ruchu ...

Edit: *1q2*- w Wiśle dużo rzeczy się działo A on z jakiegoś powodu do nas przyszedł. Z reszta to jest moje zdanie (inni też mają podobne) i ty się z nim zgadzać nie musisz :]
Ostatnio edytowane przez masterlag : 16.11.2009 o godz. 23:53.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując