Jaroo1 napisał(a):

wczoraj tez na to wpadłem! 
Wczoraj wieczorem zaczałem sobie gre zespołem z 6 klasy rozgrywkowej w Anglii czyli z Blue Square North. Gram zespołem Southport - wczoraj sie dowiedziałem o nim hehe
Maksymalnie sie zirytowałem tym graniem Wisla gdzie nie mozna rozwijac zespolu :( Teraz mecze sie w 6 lidze angielskiej. Chce sprawdzic swoj kunszt trenerski i mozliwosci FMa. Jestem ciekaw czy z 6 ligi ang mozna zbudowac klub ktory bedzie mial renome np Chelsea, czy klub sie rozwinie czy w pewnym momencie jak Wisła zatrzyma sie w rozwoju. Gra jest "fenomenalna" Powolne tempo, niedokladne podania, podania wprost pod nogi rywali, podania za plecy, slimacze tempo strzalow z dystansu, zawodnicy ze statystykami przerazajacymi, budzet transferowy 15 tys zł, płacowy 115 tys zł... nie ma szans zby kogos kupic za kase, tylko z wolnego transferuu trzeba brac a jak sie nie ma farta to byle jaki klub zlozy oferte i zabierze nam zawodnika o ktorego chcielismy powalczyc, puste trybuny (no po 500 osob chodi na mecze ;p), klub połzawodowy, trenig tez polzawodowy (!).
Przewidywane miejsce mojego zespolu na koniec sezonu to miejsce 4 jednak poczatku gry latwe nie były. 3 porazki po 1:2. Pozniej zmiana ustawienia i 3 remisy. Pozniej zmienilem trening, ulozylem jakis trening ktory byl z 2 razy bardziej wymagajacy niz ten ktory jest przypisany automatycznie no i w nastepnym meczu juz 4:1 rozwalilem rywali! Z czego nawet strzałem z dystansu zdobylem gola 
Ulozylem nawet piosenke. Oeeee aoooo wygra Southport my wierzymy w to
|
widzisz .. ja to dopiero jestem hardcorem

mój zespoł prognoza - 17 miejsce
15 k i 115 tys na pensje .. dla mnie marzenie
ja mam 0 k i 4k na pensje
rozegrałem 1 mecz i 1:4 u siebie ..
teraz wracam do gry zobacze czy mi się uda coś wyciągnać z tego zespołu ..
bo możliwe, że to będzie walka z wiatrakami .. organizowałem specjalnie sparingi z dobrymi przeciwnikami, żeby mieć na pensje .. 1 sparing = 1 pensja miesięczna wszystkich graczy hehe