Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.11.2009, 16:03
Zajzałem dzis w edytor do FM i sie przeraziłem Mimo mojego wzesniejszego entuzjazmu po przeanalizowaniu moich dotychczasowych 4 rozegranych sezonow w FM w edytorze Wisła "zarobiła" 40 pkt reputacji!!! Skandal. 4 MP, 4 razy w fazie grupowej LM (raz 4 miejsce, 2 razy 3 miejsce i w tym sezonie 2 miejsce w gr i w 1/8 z Liverpoolem 1:1, 0:1). Porazka jakas Przeanalizowałem reputacje innych ekip, taka Sparta która rozbiłem 3:0 u siebie i 1:5 na wyjezdzie miała ok 700 pkt reputacji wiecej od Wisły! ;/ Cluj oczywiscie tez duzo lepszy od Wisły. Wszystkie zespoly ktore mialy podobne osiagniecia co ja miały o minimum 500 wieksza reputacje ode mnie. Od dzis wiec zaczynam gre z edytorem. Za dobre wyniki polskim klubom bede dodawał reputacji i jesli liga bedzie piac sie w rankingu wspolczynnikow do gory to tez trzeba dodac pkt. Troche sie w****iłem bo niby do Wisły przychodza fajni pilkarze, niezli pilkarze z Afryki ale 4 sezony w LM i reputacja wieksza o 40? to jest bug w grze. Nierelna sprawa ze klub gra w LM, jest coraz lepszy a nie jest bardziej znany- nie ma wiekszej reputacji. Takze pozostaje tylko edytor
Powód: i powódka
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 15.11.2009 o godz. 16:03.
Odpowiedz cytując