Wyświetl pojedynczy post
Tasio1906
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.11.2009, 09:47
Ja odniose się już do dawnego faktu, czyli zwolnieniu Bednarza. Moim zdaniem było to dużym błędem. Jacek został kozłem ofiarnym po porażce z Levadią, polecieć powinna, wtedy RN. Natomiast Bednarz powinien zostać w klubie na innych zasadach, powinien:
-spełniać w miare rozsądku życzenia transferowe Skorży,
- stworzyć siatke skautów,
-stworzyć Akademie piłkarską z prawdziwego zdarzenia
-nawiązać ścisłą współprace z jakimś klubem z niższych lig i do nich oddawać na wypożyczewnie naszych młodych graczy.
Jacek Bednarz już nie wróci, ale można zatrudnić nowego dyrektora sportowego np. Grzegorza Mielcarskiego.
Co do kompetencji Skorży to powinien mieć on decydujący głos przy transferach, (wg mnie powino wyglądać to tak Skorża zgłasza do dyr. sportowego, że potrzebuje dajmy na to wysokiego, potrafiącego grać tyłem do bramki napastnika, Bednarz daje polecenie skautom, żeby takowych graczy znalezli, skauci po kilku miesiącach zgłaszają kilka kandydatur dyr. sportowemu i Skorży. A Ci obydwaj panowie pojawiają sie na meczach kandydatów sondują możliwość ich transferu, wybierają najkorzystniejszą opcje i Bednarz "załatwia" danego grajka.
Czy wygrywasz Czy nie ja i tak Kocham Cię w sercu moim WISŁA i na dobre i na złe!!!!!
Ajax napisał(a):Wyświetl post
Nam potrzeba równowagi pomiędzy różnymi typami gracze, muszą być tacy od zapieprzania, tacy od grania, kilku młodych kilku doświadczonych. kilku z Polski kilku z zagranicy.

Odpowiedz cytując