*Michael* napisał(a):

A ja myśle że Skorża nie umie podjąć męskiej decyzji... taka jest prawda bo gdyby taki leszczak pogral w kilku meczach nabral by ogrania w ekstraklasie z zawodnikami naszej pierwszej jedenastki... posadzić Brożka na ławce niech ochlonie z gwiazdorstwa... to samo małecki... niech gra leszczak, ćwielong... Rezygnacja z Niedzielana była głupotą.. popatrzmy teraz na jego forme... zagral kilka pełnych meczy w ruchu i strzela bramki... no niestety ale Skorża nie jest najlepszą osobą na tym stanowisku w Wiśle... Boi sie ryzykować... a w druzynie Mistrza Polski jeśli w meczu sie prowadzi pewnie 2:0 powinno sie wpuścić młodych chcących się pokazać a nie Cantoro ktoremu za 2 miechy sie kontrakt konczy i go nie przedluża...
To samo brak motywacji ze strony Skorży gdzie wynik jest 3:0 jak z koroną i zamiast dobić konającego już rywala i strzelic jeszcze 3 bramki na co byly szanse tracimy 2.!!! i to z przeciwnikiem ktory strzela bramke grajac w 10 i w 9!! jakas logika by sie przydala... i moze trener by pomyslal o dodatkowej motywacji !! a moze brak mu jaj !!
|
Co do meczu z Koroną to co miał zrobić Skorża, wyjść na boisko i samemu kopać. Chłopaki po bramce na 3:0 przestali biegać i choćby trener na rękach zaczął chodzić to nic by to nie dało.
Sprawa z Niedzielanem jest o tyle ciekawa że jeszcze pół roku temu spora część forum chciała się go pozbyć a teraz wszyscy wielcy eksperci uważają to za błąd. Jak Dawidowski strzeli dla Lechii to też będziecie uznawać jego odejście za błąd trenera?
Co do tego Galla czy jak mu tam, gościa nie widziałem nic o nim nie słyszałem, ale wiem że facet ma 20 lat i jeśli on nie jest w stanie podjąć walki o miejsce w pierwszym zespole to dziękuję. Bądźmy normalni, młodą ekstraklasę to można wzmacniać 17 latkami. Zresztą to że on jest za mocny na ME słyszeliśmy tylko od jego ojca który myślał że jak przywiezie synka do Polski to każdy klub go z wielką chęcią przyjmie.
Co do polityki transferowej to jest jaka jest, trener wydaje się że ma jasny cel, mistrzostwo i rehabilitacja w europie i do tego potrzebuje zawodników, mamy Leszcza, Chrapka, Burligę, Janika, Mączyńskiego, Kowalskiego niech oni się sprawdzają a do klubu niech przychodzą solidni zawodnicy.