Wyświetl pojedynczy post
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.11.2009, 13:58
Manager89 napisał(a):Wyświetl post
Markus,
Ja wcale nie mówie, że jesteśmy potężnym klubem, że mamy konkurencje w drużynie...
A skład jak na polska lige mamy mocny... Mamy po dwóch przynajmniej solidnych (na poziomie ligowym) zawodników. I nie mówie, żeby nie robić wogóle transferów runda wiosenna powinna służyć do ostatecznej weryfikacji przydatności niektórych zawodników np.: Singlara, młodych zawodników takich jak Kowalski, Ćwielong, Burliga, Kubowicz czy Janik. A nasi skauci powinni znaleźć przez ten czas zawodników stanowiących realne wzmocnienie drużyny w obliczu startu w europejskich pucharach. A moim zdanie przydałby się prawy obrońca, defensywny pomocnik i przynajmniej jeden napastnik... A co do meczu z Lechem uważam, że byliśmy lepszą drużyną, w meczu z Polonią Bytom także, w meczach z Levadią brakło nam szczęścia. Pretensje mam do zespołu właśnie o dwu mecz Levadią i mecz z Legią...

P.S wypadałoby żebyś pisał poprawnie nazwiska naszych zawodników...
Co Ty tu wypisujesz? Jakiej weryfikacji? Po pierwsze po to robi sie transfery w zimie zeby ograc nowych zawodników z pozostala czescia druzyny. Chcesz werfikowac przydatnosc do gry Singlara? To troche za pozno bo chlopak juz przedluzal z nami kontrakt i pomimo krytyki mediow w momencie sprowadzania go do Wisly radzil sobie zarowno na prawej obronie jak i na jej srodku. Ma pecha ze lapie kontuzje.
Jesli sie wyleczy mamy na prawej obronie oprocz niego jeszcze Alvareza ktory bez problemow wkąponowal sie w zespól i moim zdaniem jest jednym z najlepszych o ile nie najlepszym bocznym obronca jakiego ta liga widziala.Raczej pozostalbym przy opcji jego wykupienia.
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Odpowiedz cytując