Zaczynam 4 sezon w FM10. Nareszcie doczekałem sie normalnej, realnej gry! W poprzednich czesciach niewiedziec czemu polskie kluby pozbywały sie najlepszych graczy, nikogo nie kupowału wartosciowego, po kilku sezonach w klubach mozna bylo obaczyc ze na 20 graczy Polakami jest... 20. To było zenujace! Teraz jakies transfery z zagranicy, czlowiek czuje sie jakby gral z kims innym w ta gre a nie z jakims durnowatym systemem

Do polskich klubow chca przychodzic reprezentancji krajow afrykanskich

) nareszcie gra realna. I moze w obcenym stanie rzeczy (czyli teraz w 2009 roku) do takiego Bełchatowa nie przyszedlby reprezentant Egiptu to w 2012 wlasnie Bełchatow w swoim skladzie jakiegos ziomka z Egiptu ma

- i jak na teraz to to jest dziwne ale tak naprawde skoro w grze minely juz 3 lata i mysle ze w FM Polska juz jest niezłym krajem (19 miejsce w rankingu wspolczynnikow, Wisła 3 razy pod rzad wszedlem do LM, kluby maja coraz wieksze budzety) to to jest realne ze do Belchatowa zawital niezły gracz! Bardzo mnie to cieszy bo budzi we mnie nadzieje ze gra jest bardziej realna niz jej poprzedniczki, wreszcie bez jakiegos dodawania sobie w edytorach kasy zarobilem spore pieniadze w Wisle i moge pozwolic sobie na wyplate 1 mln zł na miesiac pilkarzowi! Nie chce myslec ile za 10 lat bede mogl placic graczom

Appiah przyszedl do Wisły, z checia przychodza jacys ciekawi gracze z Afryki, mam nadzieje ze jak bede mogl placic ze 2 mln pensji to zaczna jacys ciekawsi gracze przychodzic z zachodu. Nareszcie zajebista gra w ktorej cos mozna realnie osiagnac polskim klubem a nie oszukiwac zeby przyszedl jakis kaszalot do Wisły