Szarny napisał(a):

|
Skorża musi wstrząsnąć zespołem,
|
Pytanie czy Skorża
umie wstrząsnąć zespołem , co jest conajmniej wątpliwe . Piłkarze nie zwolnią trenera bo mają z nim jak u Pana Boga za piecem . Luz na treningach , żadnych wymagań wobec nich , bo i tak są wielkimi gwiazdami , nie muszą nic z siebie dawać poza ' minimum ' wystarczającego do wygrania kolejnego meczu . Gdy stracą bramke już im się nogi kleją , nie wiedząc co mają ze sobą zrobic . Po meczu powiedzą że zagrali słabo ble ble ble . Trener powie że mu przykro i tak do następnego meczu gdzie się zapomni o wcześniejszej wtopie nie wyciągając z niej
żadnych wniosków .
Przypuszczam że jeśli Skorża skończy runde na fotelu lidera , ( co jest raczej pewne o ile Ruch nam nie wrąbie w Chorzowie ) to poprowadzi Wisłe do kolejnych eliminacji w LM gdzie będzie miał ostatnią szanse na pokazanie że cokolwiek jeszcze umie wnieść do zespołu . Kolejnej kompromitacji w pucharach kibice tak licznie stojący za nim mu już nie wybaczą .
Z taką grą jaką ostatnio prezentujemy jestem wręcz przekonany że Levadia II jest wielce prawdopodobna .