|
Po co się licytujecie kto zagra? Po co mówicie o wpuszczaniu młodzieży, wpuszczeniu Jirsaka, poeksperymentowaniu z Diazem na środku obrony. Po co!? Skoro i tak wiadomo że wybiegnie ta sama żelazna jedenastka. Przez pierwszy rok naprawdę wielbiłem naszego trenera za to co zrobił z drużyną. W drugim trochę zaczynałem nie rozumieć pewnych decyzji, ale w końcu MP bylo - ciężko się kłócić. Ale kurde ten sezon to paranoja jest, najpierw Levadia, a teraz dosłownie brak jaj. Co mnie wnerwia najbardziej. Prowadzimy 3:0 z Zagłębiem, Bełchatowem, ze Sląskiem po 2:0 ileś tam razy a on jedyne co to wpuścił Burligę 2 razy na minutę. No to żart jest jakiś. No jak można wpuszczać Cantoro jak się prowadzi 2:0 do przerwy z Zagłębiem Lubin!!! Drugie co mnie wnerwia tp trzymanie tego składu. Żadnego ryzyka, żadnego przemieszania raz na czas. No nie można by było posadzić raz Pawła Brożka na ławce może by poczuł że jednak nie ma miejsca w składzie za darmo i by coś grać zaczął bo jak na razie kiche gra straszną... Małeckiego gwiazdora, Pawełka np. po tym co z Legią zrobił to ja bym nawet Kurto zastąpił żeby wiedział że ktoś mu na dupie siedzi. Naprawdę z przykrością to mówię ale woałbym chyba już Smu..., no bez przesady ale albo niech ktoś Skorży powie że skoro i tak prowadząc Wisła traci głupie bramki w końcówe to mogą się w tych końcówkach ogrywać młodzi(końcówki-ostatnie 15-20 min, nie doliczony czas gry) albo czas się z naszym treneiro pożegnać.
|