Wyświetl pojedynczy post
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.11.2009, 19:10
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Myślę że nie będzie różnicy jak zobaczymy zamiast Łobodzińskiego Leszczaka, dla tego drugiego jest nadzieja. Nawet jeśli Leszczak zagrałby słabo to nie ma się czym martwić przynajmniej zbierze trochę doświadczenia, a Łobodziński zagrałby na pewno nie lepiej niż on. Tylko blokuje miejsce komuś innemu a gra dlatego że kosztował 400 tys euro. Dobre dośrodkowanie które pokazuje raz na 5 meczy to za mało aby reprezentować barwy Wisły Kraków. Inter umoczył na Quaresme kupe kasy, koleś nie dał rady. Murinho nie bał się go odsunąć, ponikąd przyznając się do tego że umoczył kasę. A Skorża na siłę chce przekonać nas że z Łobodzińskiego coś będzie.

Ja mysle ze jakby na lewej nikogo nie bylo ,i wyszlibysmy w 10 ,to brak Lobodzinskiego byly praktycznie nie zauwazalny + fakt ze ni bylo by strat ,i dzieci nie musialy by latac 20 metrow za bramke po jego wspanialych centrach w pole karne.

Natomiast widzialem kawalek Polonia-Cracovia i poziom tego meczu byl tak zenujacy ze nie bedzie ZADNEGO usprawiedliwenia jak z ta Cracovią nie wygrają.

tamci sa rozbici ,wypadl im SLusarski a Matusiak to nie to.3 punkty musza byc ,nie mozemy sobie pozwilic na zadne staty punktowe do konca rundy.

Dodatkowo ktos napisal ze "im gorzej gra sie w Sosnowcu"

a co mnie to obchodzi biorą takie pieniadze za to ze raz w tygoniu zagraja tam 90 minut ze takie tlumaczenia to smiech na sali.

oni juz sie skomromitowali Levadią i teraz powinni gonic kazdy za trzech ,bo kary nie poniesli zadnej wiec teraz maja zap*****lac w kazdym meczu jak male samochodziki.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI