Wyświetl pojedynczy post
siara
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.11.2009, 17:33
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Pod wpływem tej nieodpartej logiki jestem za zwolnieniem Skorży i napisaniem listu błagalnego do Petrescu - wróć! Może jednak wróci?

Skorża popełnia same błędy, jest za miękki dla piłkarzy, nic ich nie nauczył, skompromitował klub w pucharach itd - jednym słowem - wynocha!

Ależ mieliśmy pecha - z 2 trenerów Urban Skorża trafiliśmy tego gorszego.... a mogliśmy trafić wychowanego na wzorcach hiszpańskich Urbana. Mielibyśmy dużo młodych piłkarzy, trenera z Zachodu (tak bo Urban uczył się zawodu jak Kasperczak za zachodzie), świetny ofensywny styl gry, dużo goli itd. Jednym słowem PECH z tym Skorżą.

Trzeba koniecnie dać do zrozumienia Cupiałowi - DOŚĆ COFANIA SIĘ - chcemy progresu, rozwoju!
Zespół gra źle, bez wyrazu, na stojąco. Nic się nie uczy. (Tutaj proszę powtórzyć 100 razy jak mantrę ostatnie 2 zdania)

Zespół Skorża dostał wyśmienity i każdy dyletant zrobiłby z niczego 2 mistrzostwa! Więc dość fuszerek Skorża wynocha! Nie słyszysz woli ludu, tj kibiców? Wynocha!!!!

(Przepraszam że wcześniej próbowałem dostrzec choćby kilka małych pozytywów w tym że mamy Skorżę jako trenera i nie ma karuzeli trenerskiej w klubie - wiem błądziłem, teraz już wiem SKORŻA OUT!!!!)

tia...Wisła 24 gole...Legia 19......