Wyświetl pojedynczy post
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.11.2009, 15:27
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Ad1 . Nie nazwałem tego najwieksza klęską polskiej drużyny w pucharach , ale MISTRZA KRAJU w eliminacjach LM , przegrywaliśmy z Rumunami , Ukraińcami , Belgami .... ale z Estończykami ? Dalej w to trudno uwierzyć . Mieliśmy być wizytówką polskiej ligi , staliśmy się pośmieliskiem . Skorża dołożył do tego cegiełke bo to on odpowiada za swoich podwładnych .
Ad2. Jeśli trener miałby jaja to nie pozwoliłby takim zawodnikom jak Kosa czy Zieńczuk opuścić klubu , widząc że to oni ciągną gre całej drużyny . Pamiętam jaka była tego cała otoczka , ale słowo trenera powinno być w klubie najważniejsze obok właściciela , ale jak widać NIE JEST .
Ad3.Tyle że końcówka meczu to u Skorży ostatnia minuta ( vide Burliga ) , dużo to on nie zdziała w takim czasie . Poza tym prosze czytać wyraźnie . Co W. Łobodzińśki wnosi do gry Wisły ? rozgerał do tej pory w niej 50 spotkań z czego udanych mogę naliczyć max 5 .Nie mówie o tym by od razu wrzucać do składu 5 młodych zawodników . Ale chociaz jednego który jestem przekonany nie obniżylby poziomu naszej gry , a wręcz przeciwnie .
Ad4. Bez jego zgody do klubu nie przyszedł żaden zawodnik . Jego winą jest że nie umie przemówić do zakompleksionych leniwych Polaków , po przegranym meczu w takim stylu jak z Legią kazałbym im biegać wokół boiska 2 godziny w szybkim tempie , skoro na meczu im sie nie chciało. Skoro zawodnicy uważają że są bezkarni , a trener nie chce zmienić takiego stanu rzeczy to o czymś świadczy . Poza tym jak czytam że nasi zawodnicy trenują zaledwie 2 godziny codziennie w klubie , przy tym pobierając niezmiemksą kase za taką mierną gre to już mnie k.. bierze . Twardej ręki im trzeba , Skorża jej NIE MA .

Jak czytam takie posty to mam ochote wyskoczyc przez okno, na szczesie w Anglii sa parterowki.

Mozesz Ty mi czlowieku powiedziec o co Ci chodzi?
Kosa wylecial z klubu bo tak sobie zazyczyl Cupial a Skorza to sobie mogl ale zlozyc wypowiedzenie
Zienczuk mial jeden jedyny sezon zycia, pewnie przed tym sezonem pisales o Zienczuku wpie... darmozjadzie a teraz po nim placzesz.

Ty widziales w Polskim klubie trenera ktory ma cos do powiedzenia? takiego znalesc to niczym sw grala. Teraz dopiero Skorza zaczyna dochodzic do glosu po prawie trzech latach pracy, bo Cupial zobaczyl ze tak dalej sie nie da.

Jak bys kazal im biegac przez dwie godziny na trenindu to w czwartek bys 11 nie uzbieral bo by wszyscy symulowali kontuzje i jestes w glebokiej czarnej dupie i mozesz sobie szukac klubu. Niestety w Polsce trener jest na lasce kopaczy taka prawda.

Skrzykna sie chlopaki zawala dwa mecze i trene ktory ich zamecza lub zbyt wiele wymaga ma out a oni i tak kase na konto dostana ot taka prawda.

Skoro zawodnicy sa bezkarni to z pewnoscia to jest wina Skorzy ze takie maja takie kontrakty ze im nic nie mozna zrobic.

To wina skorzy ze nie ma lawki rezerwowych

I tak kolego mozna jeszcze dlugo

Do poki w klubie nie bedzie 20-25 rownozednych zawodnikow a siedzenie na lawce nie bedzie gwarantowalo wysokich zarobkow do tad bedziemy miec opierdala..y ktorym sie nic nie bedzie chcialo.
I dodal bym tak jak maja premie za wygrany mecz tak za przegrany nie ze nic nie dostana tylko beda musieli tyle samo wylozyc z wlasnej kieszeni w razie przegranej to by sie im chcialo biegac
Ostatnio edytowane przez saklak1906 : 11.11.2009 o godz. 16:05.
,