Wyświetl pojedynczy post
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.11.2009, 15:01
Manager89 napisał(a):Wyświetl post
-jeśli chodzi o Twój pierwszy agument, owszem dwu-mecz z Levadią był/jest klęską Wisły; ale nie powiedziałbym ,że jest to największa klęska Polskiego klubu w Europejskich Pucharach.
-jeśli chodzi o drugi argument to już nie zgadzam się z Tobą, w sezonie 2007/2008 gra Wisły była uzależniona od kilku zawodników (Kosa, Zieniu, Brożek, Cleber), teraz odpowiedzialność rozkłada się na całą drużyne baramki strzelają zarówno Brożek, Cwielong, Małecki i Marcelo, asysty zaliczają Brożek, Kirm, Małecki, Jirsak. Trzeba zauważyć, że Skorży od tego czasu wyrwano więkoszość kluczowych zawodników (Kosowski, Zieńczuk, Baszczyński, Cleber, Dudka, a także Kokoszka, Paulista)
-z trzecim argumentem z gadzam się choć nie całkiem, Skorża powinien dawać szanse młodym, ale nie w taki sposób, że odarazu wrzuca ich do pierwszego składu, trzeba wpuszczać ich na końcówki
-z czwartym i piątym argumentem nie zgodze sie, nie jest winną Skorży to ,że ma w drużynie zakompleksionycjh, leniwych Polaków...
A może by troche rozszeżyć system motywujący zawodników. Za brak zaangażowania w treningi i grę kary pieniężne. Wtedy by poczuli, że jednak trzeba się troche poświęcić dla tych gór kasy które zarabiają. Chociaż znając mentalność zawodników szybko by zwolnili trenera ...

Ale żeby trenować 2h dziennie i nie chcieć samemu dla siebie pozostać tą godzinę to przynajmniej mi się w głowie nie mieści. Sam pracując za małe pieniądze potrafiłem zostać dłużej w pracy żeby coś dociągnąć do końca, mimo że nikt nie płacił mi za nadgodziny.