Wyświetl pojedynczy post
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.11.2009, 19:35
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Ja sie z Ogryzkiem czy FraMatem nie moge zgodzic

C+ mam dla

Wisly
Premiership
NBA

reszta llig to tak tylko raczej szlagiery ogladam,no i obowiazkowo wszytstkie bramki

w C+ drazni mnie to ze nie potrafia wykupic zadnej imprezy "innej" czyli jakies ME czy MS w koszykowce,pilkce recznej ,itd

wszytstko to "zgarnia" Polsat ew TVP sport,zreszta Polsat keidys jak wystartowal z Polsatem Sport to byl malutki w porownaniu do C+,dzis ma juz ponad 2 razy wiecej abonentow...
Praktycznie sie z Tobą zgadzam w 100%. Ja jednak oglądam tez jeszcze LaLige i Ligue1 z Serie A to ewentualnie szlagiery, a i z Eklasy naszej też resztę meczy (bo na C+ zwykle lecą i tak mecze Wisły, Legii, Lecha...).
Jednak mnie właśnie też denerwuje to, że nie wykupują MŚ i ME w piłce nożnej czy ręcznej czy tez koszykówce... :/ Nawet skrótów nie mają podczas owych imprez czy tez eliminacji do nich.
Jakiś czas temu pokazywali spotkania Anglii, ale... tylko mecze "u siebie" i jakoś szybko przestali :/. A szkoda bo był to dobry pomysł.
C+ powinien dalej pracowac nad swoją ofertą, mimo iz ma ją wysoką.

A i tak marzeniem pozostaje to, by wybierac sobie kanały, a nie musieć płacić za ich pakiety. Z naciskiem na słowo "ich".
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując